Karl XII:s bibel

Jump to navigation Jump to search

Intro

Karl XII:s bibel Àr den bibel som jag tror Àr skapad av Gud för de svensktalande mÀnniskorna (Se kapitlet "Swedish" sid 222 i "The Bible of every land, a history of the sacred scriptures in every language and dialect"). Gud skapade AV1611 för de engelskrÄkiga. Men alla mÀnniskor kan inte engelska sÄ iden Àr att Gud har skapat en bibel för varje sprÄk som Àr korrekt. Mer info om vilka biblar som gÀller för olika lÀnder tror jag du kan hitta pÄ holybiblefoundation.org.

Notera att de modernare versionerna av svenska bibeln rekommenderar jag inte.

Karl XII:s bibel

Karl XII:s bibel finns i digitalt format pÄ bibel.com bÄde som en mobilapp och för att lÀsa pÄ datorn. Bibelversionen kallas dÀr SK73. Du kan ocksÄ ladda ner den i mobilappen sÄ att du kan lÀsa den pÄ din mobil offline. Appen finns ocksÄ för Ipad.

Bibeln finns i digitalt format som en pdf. Den finns ocksÄ pÄ stepbible.

Det gÄr ocksÄ att köpa den nu för tiden som en bok som du kan sitta och lÀsa in din soffa.

Du kan söka efter den pÄ google den har ISBN 978-9-177-77118-0.

AngÄende capitel summeringar för Karl XII:s bibel. SÄ finns de i pdf filen men inte i övriga digitala versioner. Jag lyckades importera pdf filen till min iphone kindle och dÄ erbjuds en möjlighet att göra om den till mobilformat sÄ att den blev bra och lÀtt att lÀsa pÄ mobilen. TyvÀrr sÄ lyckades jag inte sedan ladda ned den frÄn mobilen sÄ att jag kan erbjuda den hÀr som nedladdning. Men pÄ grund av att kapitelsummeringarna finns i pdf filen sÄ ser jag ingen anledning att skapa en separat kapitetsummerings ebok för Karl XII:s bibel, vilket jag gjorde för AV1611 (lÀnk hÀr).

Ljudbibeln

Det finns en text version av Karl12 bibeln pÄ Beblia. DÀr finns ocksÄ en Karl12 ljudbibel som man kan ladda ner som en zip fil. Jag vet dock inte kvaliten pÄ den. Jag tror att den Àr tillverkad med hjÀlp av dator och inte alltsÄ en mÀnniska som lÀser bibeln.